Contact

Afhaaladres Capelle ad ijssel

Vernieuwen
Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze website.

Betalen :
Wanneer u kiest voor vooraf overmaken, vragen wij u binnen 2 weken na order datum te betalen. Zonder bericht van uw kant, verwijderen wij anders deze order om de rest van de bestellingen soepel te laten verlopen. Ook wanneer er niet betaal wordt voor de aangegeven datum, kunnen wij de leverdatum niet meer garanderen.
Orders boven de € 250,- kunnen betaald worden met een aanbetaling, de rest kan vlak voor het verzenden of bij afhalen contant eventueel worden voldaan. Wij hebben daarnaast ook de mogelijkheid tot achteraf betalen, maar dit is alleen via de website met Klarna mogelijk.
Wanneer u kiest voor Klarna dient u de factuur te betalen die u van Klarna ontvangt.
Omdat wij een levering hanteren van 3 weken (Uitgezonderd spoedbestellingen) geven wij de factuur aan Klarna pas vrij wanneer de order bij ons de deur uit gaat. Zo heeft u alsnog de kans om pas te betalen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.

Heeft u vragen over de kleur van stof, of wilt u een proef stukje ontvangen kunt u ons altijd mailen/te vragen. Dit is gratis. Wij proberen altijd de kleur op de foto zo goed mogelijk zichtbaar te maken. Helaas kan dit lang niet altijd, omdat ook veel foto`s toegezonden worden vanaf de klant naar ons.
Wij vragen u ook daarom om van deze dienst gebruikt te maken wanneer u twijfelt over een stof. Om zo teleurstelling te voorkomen. Hier kan achteraf geen rechten aan worden ontleend. Wij bieden dit gratis aan zodat deze keuze voor de klant gemakkelijker wordt.

Let op. We maken alles op maat, de standaard maat voor de box is 73x93 cm. (Sommige boxen zijn 80x100cm deze dit dient u zelf aan te geven omdat ze uitzonderlijk zijn)
De babynestjes hebben 2 maten, normaal en xl. Dit staat bij veel aangegeven.
70a 75cm binnenmaat is tot ongeveer 6 maanden en 80 a 85cm is ongeveer 9 a 10 maanden. Dit is een langelijk gemiddelde elk kindje groeit anders.
Maxi cosi sets passen alleen op de autostoelen met een 3 punts gordel.

Product informatie

Producten die met satijn gemaakt zijn raden we dus enkelt met hand was aan of zelfs af om daarvoor te kiezen. Keuze voor normaal katoen in roesjes is een betere (iets duurdere) optie)
Wij geven hierin een duidelijk advies wat betreft het satijn, en we vragen u daar de juiste keuze in te maken.

Naam of tekens op uw product? Lees bij voorbaat de wasinstructies. Deze producten worden erop gedrukt en dienen apart gewassen te worden. Wij drukken dit erop met een x aantal graden daarom kan dit niet op elke stof ivm de hitte.
Wij bedrukken GRATIS dit omdat het altijd kan dat bedrukking loslaat. Hierom kan er geen geld terug gevraagd worden op deze artikelen. Bij borduring die kapot gaat door wassen kan dit wel, omdat hiervoor wij geld vragen.
U betaald dus voor de producten en niét voor de bedrukking.

Herroepingsplicht ;

Producten worden allemaal uniek gemaakt, zonder patroon bladen. Niks word bij ons geprefabriceerd en is daarom uitgesloten op de herroepingsplicht.
Producten die wij op voorraad hebben kunnen wel retour gestuurd worden binnen 7 dagen na ontvangst van uw producten. Uw krijgt uw geld binnen 14 dagen na ontvangst mits de producten in goede staat ontvangen worden. Exclusief spoedkosten of verzendkosten.

Als een product door een fout van ons niet goed is/zijn bijvoorbeeld kapot, verkeerde naam gespeld etc, vergoeden wij dit product door een nieuwe op te sturen en de verzendkosten zijn dan voor onze rekening. Wij vergoeden geen producten met naam erop wanneer deze gewoon in orde zijn op basis van wat er doorgegeven is, of wanneer producten op eigen risico door u worden vermaakt/hersteld. Stuur altijd eerst een berichtje met het probleem, zodat wij deze kunnen oplossen.

We vragen u altijd uw factuur goed te controleren.

Voor de rest worden producten zonder onze toestemming niet retour genomen. Ook niet als pakketten aan de deur geweigerd worden. Worden deze niet vergoed.
Heeft u dus twijfels over de producten informeer hier dan altijd naar.

Pakket kunnen bij de post wel eens zoek raken, gelukkig gebeurd het vrijwel nooit. Zodra een pakket bij u niet aangekomen is/ of zoek raakt door omstandigheden, dan dient u altijd eerst contact op te nemen met ons. Pas wanneer het onderzoek naar het pakket bij POSTNL afgerond is kunnen wij geld retourneren. Tot er nog geen verklaring is over het pakket kunnen wij helaas niks retourneren.

Retourzending :
Bij retour zending willen wij u wijzen op een aantal punten.
- Wanneer een producten kapot zijn of er een fout gemaakt is door ons, vergoeden wij de retourkosten. Wij zijn geen groot bedrijf die hoge kortingen krijgt bij vervoers bedrijven en kunnen deze kosten niet vergoeden. Let hier dus op bij bestellen en bij twijfel over de maat mail hierover dan.
- Zorg dat de producten goed verpakt zijn, zo maakt de kans op het kapot gaan van het pakket klein.
- Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakket die kwijt raken of kapot gaan. De verzender is verantwoordelijk voor de pakketten.
- Bewaar de Track and tace code goed!
- Na ontvangst van een pakket ontvangt u het bedrag binnen 14 dagen retour op het rekeningnummer waarmee betaald is.

Wilt u eventuele klachten eerst aan ons kenbaar maken? Door te mailen naar Info@my1styear.nl Dan helpen wij aan een oplossing.

Het kan voorkomen dat u uw bestelling toch wilt annuleren nadat u uw bestelling geplaatst en betaald heeft via ideal , Helaas  brengen wij dan  3,00 euro administratie en bankkosten in rekening. Dit ivm de bankkosten die wij maken bij mollie payments. Bij Klarna en vooraf overmaken geldt dit niet. Annulering accepteren wij alleen binnen 2 weken na factuur datum. (Erna is het stof al besteld voor u bestelling en ook dit mogen wij i.v.m heroepingsplicht niet retour sturen)

Onze excusses daarvoor.

Bij het accepteren van de voorwaarden accepteert u ook de betaalverplichting.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • My1styear logo

Al onze producten zijn voorbeelden. Mocht de juiste kleur er niet bij staan, kunt u altijd de kleur aan laten passen naar uw smaak.

Mocht u er echt niet uitkomen, mail dan gerust. Wij helpen u graag verder!

© 2017 - 2023 My1styear | sitemap | rss