Vragen ?

- Betalen kan op 3 manieren. Vooraf overmaken, Ideal of Via afterpay. IDeal is voor ons het makkelijkst, want de order is direct betaald en zo komt hij ook in ons overzicht te staan.  Via Afterpay is het in handen van hun. Zodra u voor Afterpay kiest, moet u ook de factuur betalen van afterpay. Dus niet aan ons rekeningnummer die op de site staat vermeld, maar het rekeningnummer die in uw mailbox staat van Afterpay. UIteraard wanneer hier iets aan mis gaat, storten wij het bedrag terug, of wij maken het alsnog over aan Afterpay. WIj zijn niet verantwoordelijk voor de vertraging die hiertussen zit en er een boete opkomt van Afterpay wanneer uw betalingstermijn vervallen is.

- Onze maxi cosi sets zijn universeel. De maat van de voetenzak is 80 a 90cm lang en 35 a 40 cm breed. Deze set kan op elke maxi cosi. Mocht u hieraan twijfelen, dan kunt u altijd een berichtje sturen met de maten van uw maxi cosi. 

- Sluiers zijn 140 a 150cm lang standaard. Langer is ook te bestellen. We gebruiken sluierstangen van 150cm hoog en met een ronde booh bovenaan. De beugel mag niet breder zijn dan 1cm. 

-Boxkleden hebben een standaard dikte maar van 2 cm. We raden een boxmatras aan voor de rug van uw kleintje.  Boxkleden kunnen dikker geleverd worden 2, 3 en 4 cm dikte. Kies bij een boxset of boxkleed de gewenste dikte.

- Boxranden hebben een standaard dikte van 1 a 2 cm. Wilt u hem dikker neem dan contact met ons op.

- Babynestjes hebben een standaard binnen maat van 70 a 75cm. Een baby is bij 6 a 7 maanden gemiddeld 74 cm lang en tot die lengte kan de baby in het nestje. Mocht u er langer mee willen doen, dan hebben wij ook een XL variant. Deze is 80 a 85 cm lang en kan gebruikt worden tot ongeveer 10 maanden. Ook hierbij kunt u altijd een berichtje sturen voor een andere maatkeuze. Het liggedeelte is 3cm dik. Voor een dikker liggedeelte, neemt contact met ons op.

- Prijzen van sommige kleuren en printjes zijn soms duurder of goedkoper dan de ander. Dit komt omdat er net zoals bij kleding, merken stoffen zijn en diverse prijzen. Wij maken dus geen standaard gemiddelde prijs maar een prijs aan de hand van de keuze van de stof. Wel zo eerlijk.

- Komt u er op de site niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij reageren gewoonlijk binnen een dag. Wij kunnen voor u een factuur ook op maat maken, met precies uw wensen erin.

- Spoed bestellingen zijn mogelijk. Hievoor vragen wij wel een vergoeding. Dit komt omdat de stof niet altijd op voorraad is en dus moet besteld worden in een kleine hoeveelheid en omdat wij de planning aan moeten passen. WIj vragen hiervoor uw begrip. Wat gemaakt wordt met liefde heeft tijd nodig !

Klik hier voor de prijzen

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • My1styear logo

Al onze producten zijn voorbeelden. Mocht de juiste kleur er niet bij staan, kunt u altijd de kleur aan laten passen naar uw smaak.

Mocht u er echt niet uitkomen, mail dan gerust. Wij helpen u graag verder!

© 2017 - 2023 My1styear | sitemap | rss