Serieus bandenpijn? (Maxime)

Serieus.. nu al bandenpijn??
Het is zondag, lekker weer buiten.. dus de hond van de buren meegenomen en samen met Demian een lekker stuk gaan lopen op de hei.
In totaal uur weg geweest, waarvan de laatste 5 minuten echt een hell was... bandenpijn!! Oeioeioei... dit had ik niet verwacht!

Afbeeldingsresultaat voor Zwanger bandenpijn
Ik loop vaker grote stukken op de hei, dat vind ik heerlijk! Zo kom je echt goed tot rust... voordat ik zwanger werd, rende ik ook vaak. Maar door een blessure heb ik daardoor even rustig aan moeten doen.

Ik ben, sinds 2015, meer dan 50 kg afgevallen! Ooit was ik een meisje van 1.74 lang en 120 kg zwaar.. dit kwam mede dankzij de zwangerschap van Demian waarbij ik een dikke 40 kg aan kwam...
Ik kon namelijk echt niks anders eten dan ewrtensoep en vleestomaten ? (maar dan ook echt NIKS anders!)
Na de bevalling was ik het he-le-maal zat en begon ik samen met een personal trainer te sporten. Zo’n dikke anderhalf jaar later had ik dit bereikt!
Ook omdat ik natuurlijk PCOS heb, wist ik dat overgewicht een zware rol hierbij kon spelen. Dat was toen des te meer motivatie voor mij om mijn lichaam weer ‘back in shape’ te krijgen.

De week voordat ik zwanger werd van garnaal, woog ik 73 kg. Oke, ik was wel weer iets bij gekomen maar dat verwijt ik puur aan de uitvinders van Thuisbezorgd.nl ?
Hoe dan ook, ik heb totaal geen hangend vel oid!! Jeej!!
Ik ben een echte doorzetter haha.. als ik iets wil, dan moet en zal me dat lukken! Hoelang ik er dan ook over moet doen..

Maargoed.
Omdat ik dus best fit ben nu, conditie redelijk op peil.. vond ik het raar dat ik nu al last kreeg van bandenpijn..
dus voor de zekerheid tóch de verloskundige maar even gebeld. Ze zei dus wat mijn vermoedens al zeiden, ja hoor bandenpijn.
Ik moet dus nu écht rustiger aan gaan doen! Deze beeb groeit gewoon harder dan Demian, omdat dit natuurlijk mijn tweede kindje is en alles al eens is opgerekt.
Grr. Ik en rustig aan doen.

Ipv grote stukken te lopen zoals ik dus gewend was, voortaan maar kleinere rondjes wandelen. Want ik wil namelijk wel fit blijven deze zwangerschap en niet zoals bij Demian mijn gewicht totaaaaal uit de hand laten lopen.
Vreemd genoeg heb ik juist nu cravings voor gezonde dingen.. komkommer, paprika... jammie!
Snoep? IJs? No thanks... ?
Gezien de bevalling van Demian 4 dagen (!) heeft geduurd, wil ik voorkomen dat ik net zoals toen totaal geen puf meer heb.

Rond en gezond. Dat ga ik zeker volhouden.
Dan maar iets meer bankhangen en minder actief zijn!

Groetjes M. 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • My1styear logo

Al onze producten zijn voorbeelden. Mocht de juiste kleur er niet bij staan, kunt u altijd de kleur aan laten passen naar uw smaak.

Mocht u er echt niet uitkomen, mail dan gerust. Wij helpen u graag verder!

© 2017 - 2023 My1styear | sitemap | rss