Mijn eerste blog (marlou)

Welkom bij mijn eerste blog

 

Lieve lezers,

 

Welkom bij mijn aller eerste blog! Ik ben enorm enthousiast om mijn leven en voornamelijk mijn zwangerschap met jullie te delen. Ik hoop dat mijn blogs jullie zal bevallen en jullie misschien zelfs kan inspireren!

Eerst wat over mezelf; Ik ben Marlou Dekker en 24 jaar oud. Ik ben sinds dit jaar getrouwd met mijn lieve man, mijn man is Arabisch. Ik ben nu zo’n 16 weken zwanger en wij verwachten ons wondertje op 4 februari 2019. Sinds november ben ik gestopt met de pil omdat we heel erg graag een baby zouden willen en aangezien ik toen bijna klaar was met mijn studie Pedagogisch medewerker, kwam het goed uit. We gingen er niet vanuit dat ik gelijk zwanger zou zijn en we daar dus wel een paar maanden over zouden doen. En dat was ook zo.

Ik schrijf blogs voor deze geweldige website omdat ik wil heel graag mijn ervaringen met jullie delen.

Wie ben ik? Hoe verloopt mijn zwangerschap? Wat zijn mijn bevindingen van de producten van My first year? Ik vind het best spannend, iets wat ik nog niet eerder heb geprobeerd maar kijk er erg naar uit om dit samen met jullie te doen.

De bronafbeelding bekijken


Ik ben dus inmiddels 16 weken zwanger en deel graag de voorgaande weken want die waren best pittig! Ik kwam bij 4 weken erachter dat ik zwanger was maar ik wist niet hoe lang omdat ik een onregelmatige cyclus had. Het moment wanneer ik de test deed was een gek moment want ik moest aan het werk en dus vroeg uit bed. Ik deed de test even snel tussen het tandenpoetsen en opfrissen door. Ging er namelijk totaal niet vanuit dat er ook maar een streep zou staan. Wel dus. Ik kon het niet geloven.

 

 De tijd drong en ik moest eigenlijk al weg maar dat ging niet. Ik begon ineens dingen op te ruimen en schoon te maken. Mijn hoofd was er niet meer bij. Ik geloofde het niet en drong ook niet echt tot me door. S ’middags belde ik mijn man via facetime, die helaas een aantal dagen weg was voor werk. Ik kan me nog goed herinneren hoe groot zijn ogen werden toen ik hem het nieuws vertelde. Het duurde bij ons allebei best wel even voordat het besef echt daar was. We waren zo blij maar het gevoel was ó zo gek!

We hadden een drukke periode, afstuderen, verhuizing en de verbouwing maar gelukkig voelde ik mij goed. Tot een week of 7..

Ben je benieuwd hoe ik me toen voelde en hoe de rest van de weken verliepen? Ook heb ik iets bijzonders dat ik jullie wil vertellen.. ik moet jullie nog even in spanning houden maar wees niet getreurd, volgende week meer!

 

Heel veel liefs,

 

Marlou Dekker

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • My1styear logo

Al onze producten zijn voorbeelden. Mocht de juiste kleur er niet bij staan, kunt u altijd de kleur aan laten passen naar uw smaak.

Mocht u er echt niet uitkomen, mail dan gerust. Wij helpen u graag verder!

© 2017 - 2023 My1styear | sitemap | rss