Ik lijk wel een puber ! (maxime)

Ik lijk wel weer een puber!Hormonen.. ik kan niet vaak genoeg benadrukken hoe raar dat in elkaar zit allemaal.
Ik ben inmiddels alweer 12 weken zwanger. In die 12 weken (oke, 10 dan statistisch gezien) heb ik mijn lichaam al zoveel zien/voelen veranderen.
Het begon natuurlijk bij de misselijkheid.. oh boy, wat ben ik blij dat die periode nu voorbij is!
Daarna begonnen mijn twee dames flink te groeien. Totaal geen moeite mee hoor! Alleen die gevoeligheid.. dat had nét iets minder gemogen ja.
Mijn haar. Het glanst! Valt niet meer zo snel uit als eerst. Dit is wel mooi hoor. Ook mijn nagels blijven mooi hard en breken minder snel. Fijn.


Maar dan.... mijn huid! Oh mijn gezicht.. ik zie eruit als een puber met puistjes. Vre-se-lijk. Ik heb gisteren de huisarts hiervoor gebeld, want er moet toch wel iets aan te doen zijn??
Gelukkig mag ik vanmiddag mijn recept ophalen. Stralende huid als je zwanger bent? Haha, nee.

Voor de rest voel ik me een opgeblazen ballon, de
eerste positiekleding is vd week gekocht. En om eerlijk te zijn had ik daar best moeite mee hoor. Nu al grotere kleding?! Gek, want ik ben inmiddels pas 1,5 kg bij gekomen. Dat gewicht zal wel in mijn buik en twee bloemkolen zitten.
Gelukkig heb ik van die erge misselijkheid bijna geen last meer. Soms moet ik nog wel eens naar de wc rennen, maar hey het is altijd beter nu dan 1,5 maand terug toen ik wel 15 x op een dag kon rennen.
En qua moe zijn, still there. Ik red het soms niet eens meer
om tot 21:00 uur wakker te blijven.
Maargoed, i’m making a human. Dat kost ook veel energie!

♥️♥️♥️

Xoxo Maxime

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • My1styear logo

Al onze producten zijn voorbeelden. Mocht de juiste kleur er niet bij staan, kunt u altijd de kleur aan laten passen naar uw smaak.

Mocht u er echt niet uitkomen, mail dan gerust. Wij helpen u graag verder!

© 2017 - 2023 My1styear | sitemap | rss