Thema van het babykamertje (marlou)

Thema van ons babykamertje- 17 weken

 

Lieve lezers,

 

Leuk dat jullie weer benieuwd zijn naar een nieuw blog van mij!

Even een korte terug blik op vorige week; vanaf week 7 voelde ik mij minder goed tot op heden maar langzaam trekt de misselijkheid wel weg. Ook vertelde ik over mijn grootste nieuwe ontwikkeling.. nog niet gelezen of nog eens terug lezen? Ga snel naar de website van My 1st year en lees het snel!

 

Graag wil ik jullie nu wat vertellen over hoe het nu met mij en de zwangerschap gaat, vertel ik komende maanden wat meer over mij en mijn ‘nieuwe’ leven maar ook weten wij hoe de babykamer er uit komt te zien en hebben wij al veel babykleertjes gekocht.

Hoe ik me voel verschilt echt per dag. De ene dag voel ik me ontzettend moe en heb ik heel veel trek en de andere dag zit ik vol energie en kan ik me redelijk inhouden met eten. Maar ik moet zeggen dat ik mij de laatste dagen goed voel! Paar dagen terug het huis weer eens flink schoongemaakt, (werd ook tijd, wat een bende. Oeps!) Ik merk wel echt dat ik dikker word, pas bijna al mijn oude broeken niet meer. Heb al een best grote buik!

 

 
  

Over iets minder dan 2 weken hebben wij de 20 weken echo. Kijken of alles goed is met de kleine! Super spannend want wij hebben er voor gekozen om geen NIPT-test te doen want als de baby een handicap heeft zou ik het toch houden, geen haar op mijn hoofd die er aan kan denken om het dan weg te halen. Sommige mensen kiezen daar wel voor, heb ik alle respect voor maar ik kan dat echt niet. Maar daarom is het wel éxtra spannend!

Wij zijn een aantal weken geleden begonnen met de babykamer, echt mijn ding. Ben vrij makkelijk als het om de inrichting in huis gaat maar niet als het om de babykamer gaat. Echt alles moet zoals ik het wil! Meer vrouwen die dat herkennen? Hihi

Gelukkig is manlief daar makkelijk in en laat mij lekker rommelen in de kamer en doet wat ik graag wil, die schat. Wij hebben gekozen voor de sterrenprint. Donkergrijs met witte sterren. Meubels zijn wit en de gordijnen zijn met de sterrenprint. Wat ik met de muur wil moet ik nog goed over nadenken. Misschien één muur de onderste helft grijs en de rest wit.. ik laat in de blog van volgende week wel een foto zien! Vind ik leuk om met jullie te delen.

De kledingkast zit al bomvol met kleertjes. Nieuw én tweedehands gekocht. Vind het persoonlijk zonde om al ons geld in maatje 50 en 56 te stoppen omdat de baby daar snel uitgroeit. Ook van de kleertjes kan ik een foto maken. Wij denken al bijna zeker te weten wat het wordt dus daar hebben wij veel van gekocht. Erg gewaagd denk je nu misschien, en ja, dat klopt. Haha, dat vinden wij stiekem ook. Toch verklap ik nog niet ons voorgevoel want dat wil ik volgende week doen!

 

Zie ik je dan hier weer?

 

Liefs,

 

Marlou Dekker

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • My1styear logo

Al onze producten zijn voorbeelden. Mocht de juiste kleur er niet bij staan, kunt u altijd de kleur aan laten passen naar uw smaak.

Mocht u er echt niet uitkomen, mail dan gerust. Wij helpen u graag verder!

© 2017 - 2023 My1styear | sitemap | rss