Het geslacht (marlou)

Wat denken wij wat het geslacht is?

 

Lieve lezers,

Welkom bij mijn nieuwe blog!

 

Vandaag wil ik graag met jullie delen wat wij denken wat het geslacht van ons kleintje is. Volgende week hebben wij de 20weken echo en of ik daar zenuwachtig voor ben of juist niet én wil ik jullie een kijkje laten nemen in de babykamer. Maar hoe voel ik me nu eigenlijk?

 

Hoe ik me voel? Super goed! Lekker veel energie en nog maar weinig last van huilbuien of dat ik snel boos word. (Manlief vooral erg blij mee)

Ik kan heerlijk lui zijn, slaap gemiddeld meer dan 10 uur per nacht. Veel maar blijkbaar heb ik dat nodig en nu kan het nog!

Volgende week donderdag hebben wij de 20weken echo en hoe voel ik me daar nu bij? Nou super zenuwachtig. Ten eerste omdat we dan écht het geslacht weten én omdat wij dan krijgen te horen of het kindje gezond is. Onbewust geeft me dat best veel druk en merk ook dat ik de laatste dagen gewoon wat meer druk maak of alles goed gaat met de baby. Voel me goed dus volgens mijn man moet ik me niet druk maken maar sinds een weekje voel ik soms de baby mini schopjes maken dus wil ik nu elke dag de baby voelen en als het dan een dagje niet zo is dan maak ik mezelf enorm druk en dan gelijk weer op internet zoeken naar antwoorden.. meer die dit herkennen?

 

De babykamer

De babykamer wordt steeds mooier, wil er de hele dag zitten maar dat wordt ook wat te gek. Heerlijk rommelen en die kleine kleertjes bekijken en mezelf inbeelden hoe de kleine er uit komt te zien. Heerlijk!

     

 

Zoals je kan zien is het dus vooral wit met grijs. Waarom? Nou wij willen de spullen graag bewaren als ons eerste kindje groeit want als het zo mag zijn, willen wij in de toekomst wel meer mini’s dus kunnen wij de spullen opnieuw gebruiken. Maar dat is niet de enige reden hoor, wij houden gewoon van neutrale kleuren. Het is dus nog niet af maar wij hebben ook nog 5 maandjes.

Zoals op de foto te zien hebben wij ook al aardig wat kleertjes voor de baby maar aan de kleertjes te zien kunnen jullie ook raden wat wij denken dat het geslacht is. Een jongen!

Wij hebben een duidelijke echofoto en daarop kan je zijn geslacht heel goed zien. Dat neemt niet weg dat het alsnog een risico is.. maar wij houden wel van risico’s.

 

Volgende week laat ik weten wat de uitslag van de 20weken echo is. Erg persoonlijk maar ook super leuk dat ik dit met jullie kan delen. Wij hopen op het beste! Wens jullie allen alvast een goed weekend.

 

Liefs,

Marlou

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • My1styear logo

Al onze producten zijn voorbeelden. Mocht de juiste kleur er niet bij staan, kunt u altijd de kleur aan laten passen naar uw smaak.

Mocht u er echt niet uitkomen, mail dan gerust. Wij helpen u graag verder!

© 2017 - 2023 My1styear | sitemap | rss